Tarieven

Product

AUTO

Proefles (auto)

Losse Rijles (auto)

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Praktijkherexamen

Faalangstexamen

Theorie Pakket

Gezondheidsverklaring

Theorie-examen

Losse rijles (motor)

Proefles (motor)

AVB (voertuig beheersing)

AVD (voertuig deelname verkeer)

Theorie-examen

Theorie pakket

Prijs

—————

€ Gratis*

€ 40,00

€ 240,00

€ 240,00

€ 240,00

€ 275,00

€ 75,00

€ 41,00

€ 55,00

€ 42,50

€ 70,00

€ 240,00

€ 240,00

€ 55,00

€ 75,00

Wij lessen bij voorkeur in blokken  100 minuten! 2 lessen van 50 minuten achter elkaar. Dit geld voor de auto!


Motorrijles is het standaard 100 minuten rijles (2x50min)

 

Wij zijn van mening dat wij in blokken van 100 minuten meer krijgen bereikt met jouw als leerling. We hebben de tijd om alles goed door te nemen en te bespreken maar en dat is zeker de kracht van die 100 minuten, ook de tijd om alles goed te oefenen. Zelf ben ik van mening dat de kracht zit in de herhaling. Dus na de uitleg ook de tijd om alles goed te oefenen maar ook te herhalen!

Voor motor rijlessen is het standaard 100 min minuten….

 

A C T I E  !

momenteel geen acties!


*Proefles

Vraag een proefles aan, dit kan via het contactformulier. Rijschool Michael Coenen kan je overal ophalen; school, station, thuis… Wat jij wilt!

Rijschool Michael Coenen biedt je de mogelijkheid om gratis een proefles te nemen. De proefles is gratis als je besluit om bij ons pakket 2, 3, 4 of 5 af te nemen. Besluit je bij een andere rijschool verder te gaan, dan worden de kosten voor één losse rijles in rekening gebracht.

Na een korte eerste uitleg van Michael gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van Michael! Na afloop zal Michael de verschillende lespakketten, welke Rijschool Michael Coenen aanbiedt, met jouw bespreken en kan desgewenst ook al een advies uitbrengen welk pakket het beste bij je past. Ook is er natuurlijk alle tijd en ruimte om ook eventueel jouw ouders te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Ben je al helemaal enthousiast geworden en hebben jullie samen een leuke klik? Dan kun je je natuurlijk ook direct bij Michael inschrijven en nog diezelfde week starten!

Gespreid betalen

Rijschool Michael Coenen zal met u kijken naar een passende manier om gespreid te kunnen betalen! Dit gebeurd in overleg met Michael.

Terug betaling over gehouden lessen!

De overgehouden lessen van jouw pakket worden 100% terug betaald. Het uur tarief in jouw pakket is hier van toepassing!

Tussentijds stoppen met rijlessen

Als men besluit om tussentijds te stoppen, dan word er een berekening gemaakt van de aantal genoten rijlessen in vol tarief. Plus er komen administratie kosten bij voor het opmaken van jou berekening van 45 euro.

Afmelden

De leerling zorgt er voor om op tijd en op de afgesproken plaats voor de rijles klaar te staan. Is de leerling iets te laat, dan wacht de instructeur altijd 10 minuten op de afgesproken plaats. Ben je er dan nog niet, dan heeft de Rijschool het recht om 100% van de les in rekening te brengen.

De leerling mag een rijles afzeggen of verschuiven. Echter wel 48 uur van te voren melden, anders heeft de Rijschool het recht om 100% van de les in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Een te laat afgezegde les wordt niet bij de leerling in rekening gebracht indien er een dringende reden is. Dringend is bijvoorbeeld: het overlijden van een naaste familie, begrafenis en spoedopname in het ziekenhuis. Geen dringende reden is bijvoorbeeld: vakantie, ziekte, ziekenhuisopname waarbij je weet dat je opgenomen wordt, maar dit van te voren niet of vergeet aan te geven.

Corona

Afmelden met corona, dit kan natuurlijk gebeuren. Heb jij klachten of heb jij te horen gekregen dat ik jouw directe omgeving corona is vastgesteld of het kan het zijn dat je gebeld word door de GGD dat jij in contact bent geweest met iemand waarbij corona is vastgesteld. Dan hadden wij graag dat jij de rijles annuleerd. Dit mag 1 minuut voor de rijles.

Echter vragen wij wel als jij je met deze reden afmeld dat je je laat testen bij de GGD, als de rijlessen weer hervat worden hadden wij graag een bewijs van jouw negatieve corona test. Dit alles om de veiligheid van onze instructeur maar ook de andere leerlingen te waarborgen

 

 

Kies jouw opleiding

Kies jouw opleiding

GA JIJ STARTEN MET HALEN VAN JOUW RIJBEWIJS

Meld je snel aan, dan maken wij deze nog een afspraak voor jou 1e rijles