Proefles

*Proefles

Vraag een proefles aan, dit kan via het contactformulier. Rijschool Michael Coenen kan je overal ophalen; school, station, thuis… Wat jij wilt!

 

Rijschool Michael Coenen biedt je de mogelijkheid om gratis een proefles te nemen. De proefles is gratis als je besluit om bij ons pakket 2, 3, 4 of 5 af te nemen. Besluit je bij een andere rijschool verder te gaan, dan worden de kosten voor één losse rijles in rekening gebracht.

 

Na een korte eerste uitleg van Michael gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van Michael! Na afloop zal Michael de verschillende lespakketten, welke Rijschool Michael Coenen aanbiedt, met jouw bespreken en kan desgewenst ook al een advies uitbrengen welk pakket het beste bij je past. Ook is er natuurlijk alle tijd en ruimte om ook eventueel jouw ouders te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

 

Ben je al helemaal enthousiast geworden en hebben jullie samen een leuke klik? Dan kun je je natuurlijk ook direct bij Michael inschrijven en nog diezelfde week starten!

GA JIJ STARTEN MET HALEN VAN JOUW RIJBEWIJS

Meld je snel aan, dan maken wij deze nog een afspraak voor jou 1e rijles