Over Ons

Mag ik me voorstellen?


Ik ben Michael, sinds 2012 rijinstructeur en sindsdien werkzaam geweest bij een grotere rijschool in Maastricht. Kreeg na een aantal jaar een baan als chauffeur aangeboden, toch bleef mijn passie voor rijles geven kriebelen. Daarom heb ik in 2020 een eigen rijschool opgezet.

Ik ben 35 jaar, samenwonend en trotse vader van twee zonen (rover en timber) . Ik ben bevoegd rijinstructeur voor auto, motor en brommer, deze veelzijdigheid zal zeker in jouw voordeel zijn. Ik geef mijn rijlessen gestructureerd, ben gedisciplineerd en geef duidelijke uitleg. We vinden samen een manier, zolang jij het maar snapt! Ik heb plezier in mijn werk en leer jou graag de kneepjes van het autorijden.

Je krijgt rijles in de nieuwste Hyundai I30, een N-Line met alle gemakken voorzien. Uitgevoerd met een benzine motor, dit omdat 90% van de leerlingen dit ook gaat rijden na zijn examen. De auto is niet te missen op de weg met zijn coole looks!

Wij geven ook rijles op de motor, door mijn jaren lange ervaring als motor rijder en de ervaring als instructeur is dit een goede combinatie. Ik probeer mijn passie voor de motor jullie ook te laten voelen, geef rijles zoals ik zelf ook graag op de motor zit, beetje pit en met een grote smile. Wij lessen op een Suzuki sv650 met abs als leerling motor en ik zelf gebruikt de Suzuki 1050XT als instructeur motor.


Voordelen bij Rijschool Michael Coenen 

  • Altijd een vaste en gedreven instructeur!

Bij ons heb je altijd een ervaren enthousiaste instructeur, waar je je snel op je gemak voelt.

  • Lessen in een Hyundai I30 N-Line

Je lest in een Hundai i30 met alle gemakken voorzien.

  • Samen toewerken naar jouw examen

De vorderingen van de opleiding worden aan het einde van de rijles op de instructiekaart ingevuld.

  • Rijlessen duren altijd de volledige 100 minuten!

Effectieve rijles, leren wat je nodig hebt, op jouw tempo!

 

  • 2 to drive

Begin met rijlessen vanaf 16,5 jaar!

  • Faalangst en of autisme

Wij zijn gespecialiseerd om rijles voor faalangst en of autisme te verzorgen!

 

Onze werkwijze   =   kwaliteit eerst!

Bij ons krijgen de leerlingen rijles volgens de CBR-richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen. Tijdens de rijles vult Michael jouw persoonlijke instructiekaart in, zo blijf je precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding en kan hij maatwerk leveren om je rijvaardigheden zo snel mogelijk naar het gewenste en vereiste CBR-niveau te tillen.

Michael beschikt over slimme trucjes om je verkeersinzicht, je behendigheid, verkeerstechnisch gezichtsvermogen en je reactiesnelheid snel op peil te krijgen.

Tijdens de rijlessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren je om vooruit te kijken en om goed te anticiperen, dus om te gaan met verschillende situaties in het verkeer. Wij oefenen tijdens de rijles de voornaamste CBR-routes een aantal keer, zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan je examen kunt beginnen.Leerling app – plango

Rijschool Michael Coenen maakt voor onze leerlingenadministratie gebruikt van de software van plango. Bij de start van je rijopleiding ontvang je inloggegevens voor de leerling-portal van PlanGo. De inloggeven kun je ook gebruiken voor de leerling-app. Via de portal of je app kun je je facturen, betaaltermijnen en je lestegoed inzien.Via de app krijg je voor iedere ingeplande rijles een afspraakbevestiging. En voor alle zekerheid stuur ik je de avond voor je volgende les nog een herinnering. In de leerling-app (en de leerling-portal) kun je vorderingen zien en ook kun je alle instructies nog eens nakijken met korte video’s of tekst. Dus de app kun je niet missen tijdens je rijopleiding.De gratis leerlingen App van PlanGo kun je downloaden in deApp-store of Google Play. Inloggen: PlanGo Portal

GA JIJ STARTEN MET HALEN VAN JOUW RIJBEWIJS

Meld je snel aan, dan maken wij deze nog een afspraak voor jou 1e rijles